Середа, 24 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Україніка

Суспільні науки

Філологія і мистецтво

Художня література

 


 

1/6

 Design strategies and innovations in multimedia presentations / Shalon Hai-Jew [ed.]. — Hershey, PA : IGI Global, [2015]. — XXII, [2], 589 p. : fig., tab.

Шифр зберігання В500

 

Мультимедійна презентація – новий спосіб представлення інформації, що передбачає одночасне поєднання аудіо, текстової, графічної і відео форм. Перевагами мультимедійної презентації є: економічність, інформативність та інтерактивність. У наш час мультимедійні презентації використовуються у найрізноманітніших сферах: від соціальної до освіти чи виробництва.

У книзі ефективно поєднуються останні наукові дослідження та перевірені стратегії розробки і впровадження мультимедійних технологій для різних додатків, з акцентом на застосуванні у сфері освіти.

Публікація містить сучасні науково обґрунтовані розділи про використання цифрових засобів масової інформації та програм, включаючи цифрову візуалізацію, електронне навчання, взаємодію між людьми та комп'ютером, онлайн-презентації, семантичну мережу, дані соціальних мереж та застосування технологій в освіті. Книга призначена для науковців, практиків і фахівців.

Англійською мовою