Середа, 24 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Україніка

Історія і право

Мово-  і літературознавство

 Освіта

Художня література

З інших галузей наук

1/5

Evans, James R.

The management and control of quality / James R. Evans, William M. Lindsay. — 4th ed. — [Cincinnati (O.)] : South-Western College Publishing, [1999]. — XXII, 785 p. : fig., tab.

Шифр зберігання В398

Менеджмент і контроль якості: побудований на основі традиційного курсу менеджменту, посібник розкриває взаємозв’язок між управлінськими теоріями і загальною (англ. total) якістю, показує практичне застосування принципів і методів управління загальною якістю у практиці реальних підприємств, ілюструє взаємозв’язок між принципами загальної якості і теоріями менеджменту.

Велика кількість прикладів дозволяє глибше зрозуміти основні методи, за допомогою яких досягається загальна якість. Крім вступу до концепції управління загальною якістю, викладення аспектів взаємозв'язку загальної якості та організаційної теорії, розгляду ролі керівництва у запровадженні принципів якості в практику організацій, до книги включені такі інноваційні теми, як якість в електронній комерції, зіставлення основних систем забезпечення якості, технології управління взаємодією з клієнтами, ситуаційне лідерство та менеджмент знань. Посібник призначений для студентів і викладачів вузів, фахівців у сфері менеджменту, управління якістю, керівників компаній і підприємств.

Четверте оновлене видання.

Англійською мовою