Середа, 24 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Фотовиставка 

Світлани Маміної «Діти і книга»

 

В самому центрі нашого міста, у затишному куточку по вул. Станіславського, 3, розташована бібліотека «Світогляд» Печерської ЦБС. Сюди із задоволенням заходять жителі району, тому що тут працює не просто обслуговуючий персонал, а творчі, натхненні люди, що володіють багатьма різноманітними талантами. image

Майстер-класи, театральні та музичні вечори, зустрічі з цікавими людьми, квести, інтерактивні виставки – цим опікується керівник бібліотеки  Ілона Мітіна, яка знає та вміє все і може зробити свято  з усього.

Завідувачка дитячого відділу, мила та ласкава Катя Гориніна,  є доброю феєю для малечі та учнів навколишніх шкіл, адже бібліотека має літературу не лише для дорослих, а  й для дітей. Зустріч з книгою, з бібліотечними залами, полицями, енциклопедіями, журналами  – це  свято для дитини, не дивлячись на безліч електронних приладів, що все більше і більше оточують людину, з дитинства занурюючи її у самотність.

В бібліотеці, у компанії однокласників, діти не можуть стримати свої емоції. Можливість погортати книгу, роздивитись яскраві малюнки, обмінятись думками з друзями робить дитину щасливою та життєрадісною. Ці чудові захоплені дитячі обличчя фіксує своїм фотоапаратом фотограф бібліотеки, «за сумісництвом» – бібліограф, Світлана Маміна.

Фотовиставка «Діти і Книга» містить 31 світлину.

 

Про автора

Фотографією Світлана Маміна займається з 2002 року. Досконало оволодіти майстерністю фотографа і реалізувати свій творчий потенціал Світлані допомогло навчання в Київській школі фотографії.

Дворазовий дипломант щорічного фотоконкурсу газети «День», багаторазовий дипломант  фотоконкурсів телеканалу «Глас» та інших інтернет-конкурсів, учасник фотовиставок «Планета дітей», «Куба: вперед в минуле»  та «Дітям світу – сонце й мир».

Навчалась в Київському державному інституті  культури. Після закінчення працювала в Вінницькій обласній універсальній  науковій бібліотеці ім. К. А. Тімірязєва. З 1981 р. і по нинішній час працює бібліографом в бібліотеці «Світогляд» м. Києва.


Термін експонування фотовиставки: 29 травня – 25 червня 2017 року

за адресою вул. Михайла Грушевського, 1.