П’ятниця, 26 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Виставка дитячих робіт

«ПРОСТО НЕБИЛИЦІ 2016»

image

В Україні Проект «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» ініційований International Association Culture and Art (Міжнародною асоціацією культури і мистецтва) 2011 року. Офіційним представником і координатором Проекту є Львівський обласний благодійний фонд «ТОРБА», а його організатором — ГО «Центр Культурно-Мистецьких Ініціатив».

Конкурс образотворчого та декоративного мистецтва, в якому можуть брати участь діти віком від 5 до 16 років, презентує талановитих юних митців з нестандартним мисленням і своєрідним художнім баченням світу, проводиться в Україні вшосте.

До участі конкурсі 2016 року було подано понад 700 робіт, участь у конкурсі взяло 558 робіт з 20 областей України. Серед учасників – 45 юних творців, позбавлених батьківської опіки, які живуть у сиротинцях міста Львова та Львівської області. За отримані від добродіїв кошти, дітям, що перебували у цих будинках, було придбано художній реманент, канцтовари і солодощі.  Команда оргкомітету провела майстер-класи з живопису та графіки і допомогла подати  роботи дітей до участі у конкурсі.

14 грудня 2016 року у Львівському палаці мистецтв відбулася урочиста церемонія відкриття експозиції кращих робіт шостої едиції проекту, оголошення результатів та вручення нагород.

Цьогорічний конкурс став знаменний  випуском ДПП ПЗ «УКРПОШТА» у світ поштової марки «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» 2016, урочисте погашення якої відбулось під час церемонії вручення.

Нинішня мистецька виставка «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» 2016, що експонується в НБУ імені Ярослава Мудрого, містить 50 кращих творів юних художників. Згодом виставку зможуть побачити мешканці Дніпра, Житомира. Далі «Просто небилиці» помандрують виставковими залами Польщі, Італії, Швейцарії, Словаччини.

Термін експонування: з 16 січня по 12 лютого 2017 року за адресою:  вул. М. Грушевського, 1

Презентація  виставки відбудеться 3 лютого 2017 року о 13:00.

Запрошуємо усіх охочих!  Вхід вільний.

 

Інформація підготовлена відділом СКД