Понеділок, 13 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Зарубіжна україніка

Економіка

Історія

Мистецтво і архітектура

Мово- і літературознавство

Освіта

Право

1/10

Der gros­se Bro­c­k­ha­us : in einem Band : [ge­o­g­ra­fi­s­c­her So­n­de­r­te­il mit the­ma­ti­s­c­hen Ka­r­ten und Sa­tel­li­te­n­bi­l­dern] / [Projek­t­le­i­tung Ute Ro­s­ner]. — 3. ak­tu­a­li­si­e­r­te u. übe­rarb. Aufl. — Le­i­p­zig ; Man­n­he­im : F.A. Bro­c­k­ha­us, [2008]. — 1175 S. : zahlr. Ill., graph. Darst. und Kt.

Шифр зберігання Б5199

Новітнє фундаментальне довідкове однотомне видання ”Великий Брокгауз” пропонує читачеві відповіді на найрізноманітніші питання. На додаток до таких тем, як політика і історія, наука і техніка, мистецтво і культура в ньому можна також знайти багато інформації з актуальних питань сучасності.

Книга видана найстарішим німецьким видавництвом ”Bibliographisches Institut & F. A. Brockhaus AG”, що випускає різноманітну довідкову та енциклопедичну літературу. Трьома його найвідомішими виданнями є багатотомні універсальні енциклопедії ”Брокгауз”, ”Мейер” і ”Дуден”. У 2008 році видавництво оголосило, що у зв'язку з низькими продажами своєї продукції, воно планує більше не видавати енциклопедій у друкованому вигляді, а переходити на електронні версії і розміщувати на сайті, показ реклами на якому стане основним джерелом прибутку.

Німецькою мовою