Субота, 27 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Виставка Товариства ім. Макса Планка

«Картини зі світу науки»


З 29 квітня по 10 травня 2016 року в Арт-галереї Національної парламентської бібліотеки України експонується виставка німецького наукового товариства ім. Макса Планка «Картини зі світу науки», що організована за сприяння Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні та Федерального міністерства освіти і наукових досліджень Німеччини.

Попри мовні, культурні, географічні та політичні бар’єри, наука – явище інтернаціональне. Більше 20 років відбувається цільова підтримка проектів співробітництва між німецькими та українськими науковими установами. Нинішня експозиція стала наочним прикладом наукового пізнання та дослідницьких процесів, що доносять до широких кіл української громади найсучасніші досягнення німецьких наукових установ.

Експерт з кооперації в області наукових досліджень Федерального міністерства освіти і наукових досліджень Німеччини Еріх Бістрікер передав експонати виставки в дар Бібліотеці. «Картини зі світу науки» є справжніми мистецькими шедеврами, демонструють чарівність природничих наук, викликають жвавий інтерес у працівників та користувачів бібліотеки і стануть достойною прикрасою Національної парламентської бібліотеки України.