Неділя, 28 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Фотовиставка  «Моя Україна»

 

Народ України святкує 24-у річницю незалежності, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків – бути господарями на своїй рідній, щедрій та чарівній українській землі.

Фотовиставкою «Моя Україна» Національна парламентська бібліотека України та Національна спілка фотохудожників України розпочинають серію фотографічних виставок, присвячених нашій країні, українцям.

Пропоновані світлини – це бачення нашої країни через фотооб’єктив талановитими майстрами фотографії не лише з України, а й із Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії та Молдови, які взяли участь у фотоконкурсі «Моя країна у Східному партнерстві» і є переможцями конкурсу.

На виставці представлено ряд фотографій (автори: Валентин Алєксандров, Гюльнар Салімова, Михайло Копичко, Юрій Фока, Арташес Мартиросян), які увійшли до «Сімейного фотоальбому Східного партнерства»,  виданого в рамках програми Східного партнерства «Культура» за підтримки Європейського Союзу.  Голова Національної спілки фотохудожників України Едуард Странадко передав видання до фонду Бібліотеки.

Кольорові та чорно-білі, постановочні або підказані життям знімки пропонують неквапливу подорож у світ краси та художньої фотографії.

 

Термін експонування фотовиставки: 20 серпня – 20 вересня 2015 року

за адресою: вул. Набережно-Хрещатицька, 1 (конференц-зал),

щоденно з 9.00 до 17.30 (крім вихідних).