Неділя, 28 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Фотовиставка Юрія Пісковського

«КВІТИ»

 

Фотовиставка «Квіти» ініційована Асоціацією «Міжнародне співробітництво» Київської Спілки журналістів України і приурочена до 29-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

Зустрічаючи весну 2015 року, ми маємо можливість милуватися цвітінням садів і квітів, бачити сонце і радіти новому дню. І не забувати, що в історії українського народу була весна 1986-го, затьмарена жахливою аварією на Чорнобильській АЕС.  Захистили людство від ядерної катастрофи, врятували красу природи України герої – ліквідатори.

Мета пропонованої виставки: привернути увагу спільноти до нагальних проблем охорони довкілля, задовольнити природний потяг людини до естетичної насолоди та гармонійного поєднання з кращими витворами природи, і водночас ще раз нагадати громадськості про відповідальність за збереження миру на земній кулі, про вразливість  та залежність природного середовища від техногенної діяльності людини.

Автор фоторобіт – член Асоціації, володар Срібної медалі ООН, професор Міжнародної Академії архітектури, Посол Миру Юрій Пісковський.

В експозиції представлено світлини ніжних і тендітних квітів, які професійно виконані на різноманітних фотоносіях, і відображають  авторське бачення краси і гармонії природи.

 

Фотовиставка працює за адресою: вул. Грушевського, 1, 2-й поверх.

Термін експонування: з 22 квітня по 6 травня 2015 року.

 

Інформація підготовлена відділом СКД