П’ятниця, 3 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Культурними столицями Європи 2012 року, за рішенням Європейського Союзу проголошено міста Марібор (Словенія) та Ґімарайш (Португалія).

В Арт-галереї Національної парламентської бібліотеки України розгорнуто тематичну фотовиставку, люб’язно надану Посольством Республіки Словенія в Україні, що відображає чудові моменти різноманітних заходів, – моменти, які презентують Культурну столицю Європи 2012 року – місто Марібор.

Цей почесний статус для міста виявився надзвичайно позитивним. Культурна столиця Європи запропонувала мешканцям і гостям Марібора цікаві фестивалі, виставки, концерти, змагання, дні, наповнені захоплюючими подіями.

В експозиції представлені роботи молодого словенського фотографа Міші Сагадіна. Яскраві і своєрідні фотороботи розповідають про підготовку і проведення багатьох культурних програм і проектів, демонструють як художники, філософи, лінгвісти, танцюристи, актори, письменники, режисери, інші представники культури з усього світу показують свою майстерність і пропонують кожному відвідувачеві безпосередньо проявити себе в мистецтві.

Фотовиставка працює за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 1, Арт-галерея НПБУ, 2-й поверх.

Термін експонування: 15 жовтня – 11 листопада 2012 року.