Понеділок, 29 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

«МІЙ МАЛЕНЬКИЙ РАЙ».
Виставка живопису Софії Книш

 

Свою персональну виставку в Національній парламентській бібліотеці України Софія Книш назвала "МІЙ МАЛЕНЬКИЙ РАЙ". У цій чудовій жінці дивовижним чином поєдналися талант педагога, талант письменника і талант художника.

Софія Миколаївна Книш – відмінник народної освіти. Маючи великий педагогічний досвід, останнім часом займається дуже важливою справою – опікується безпритульними дітьми зі складною долею, проводить семінари з педагогами, які займаються з такими дітьми, викладає християнську етику. Вона автор книг про те, як працювати і спілкуватися з дітьми – "Обретение друга", "Наслаждение общением", "10 уроков общения с ребенком", "Тебя называли отверженным...", "Современная энциклопедия этикета. Этика молодежи. Философия успеха" та ін.

Перші кроки в образотворчій діяльності Софія Книш зробила в 2004 році – почала писати акварелі, а згодом олією. Малюючи, відчуває насолоду і свої добрі почуття переносить на полотно, а потім адресує всім, хто бачить її творіння. Роботи Софії Книш, написані з любов і ніжністю, викликають надзвичайні позитивні емоції, створюють атмосферу чарівності, людяності, доброти, випромінюють радість, адже головні герої картин діти, квіти, казки... Софія Книш неодноразово ставала лауреатом багатьох вітчизняних та міжнародних виставок і фестивалів. У 2007 році стала лауреатом конкурсу "Квітучі барви таланту!" За цей час відбулося 9 персональних виставок художниці.

Картина "Бабочка подумала, что я – цветочек" знайшла почесне місце в Верховній Раді України.

Роботи художниці зберігаються у колекціонерів США, Литви, Росії, Англії.

Термін експонування виставки: 20 грудня 2011р. – 15 січня 2012 р.