П’ятниця, 19 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

30.01.2018 року Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) та  Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з   Національною бібліотекою України імені Ярослава Мудрого проведено тренінг  „ Робота PR- клубів бібліотек в умовах децентралізації” для співробітників публічних бібліотек Київської області. 

Про децентралізацію як принцип реформування усіх сфер життя,  в чому сутність реформи і чому про це важливо знати розповіла консультант з комунікацій АМУ Дарина Привалова.

Завідувач науково -  методичного  відділу Тетяна Богуш  зосередила увагу на інформаційному  супроводі  діяльності бібліотек в умовах проведення реформи децентралізації,  який здійснює Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого, а головний бібліотекар науково - методичного  відділу Світлана Кравченко презентувала  блог Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого «Публічна бібліотека об’єднаної територіальної громади».  

Тренери  Любов Квасюк (представник IREX, менеджер проекту «ПУЛЬС»), Тамара Козицька (керівник Хмельницького піар-офісу сучасних бібліотек)  та Олена Костриця (ментор проекту “ПУЛЬС” в Київській області)  розповіли про PR- діяльність прес-клубів «Пульс», особливості функціонування інформаційного простору, ефективні комунікації через  мас-медіа. Навчали як створити  Прес-клуб, побудувати ефективні відносини з журналістами, розробити медіа план та написати прес-анонс чи прес-реліз, сформулювати меседжі, виробити піар-стратегію та побудувати ефективні зв’язки з громадськістю.