Субота, 20 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Майстер-клас з циклу
«Новорічний подарунок зроби собі сам»


image4 та 9 січня 2018 року у Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого для дітей переселенців відбулися майстер-класи із циклу «Новорічний подарунок зроби собі сам», під час яких учасникам було запропоновано самостійно зробити ялинкові прикраси та сніговичків.
Серед присутніх були й ті, хто відвідавши майстер-клас напередодні Нового року, прийшли повторно та привели із собою молодших членів родини та шкільних друзів. Маленькі митці віком 7-13 років, змагаючись у майстерності, завзято засвоювали різні техніки створення та оздоблення новорічних іграшок.
Завдяки професійності та уважному ставленню до кожного з учасників досвідченої майстрині – бібліотекаря І категорії відділу обслуговування користувачів Тетяни Копилової, дітлахи легко впоралися із завданням та зробили чарівних сніговичків, веселих і чудернацьких. І дарма, що снігу на вулиці нема! Відчуваючи себе більш впевнено і розкуто, бо не вперше у Бібліотеці, дітлахи одразу почали гратися зі своїми новоствореними друзями та робити з ними фотосесії.
По закінченню майстер-класів для учасників було проведено екскурсію Бібліотекою. Дітям не хотілося прощатися і по-дитячому безпосередньо вони запитали: «А коли приходити наступного разу?».
«Запитання-заявку» прийнято і співробітники Бібліотеки вже приступили до підготовки наступного циклу майстер-класів у лютому поточного року.
Інформаційний партнер заходу – Центр практичної допомоги захисникам України «АхіоS».

Інформацію підготувала головний бібліотекар
   відділу обслуговування користувачів Скирда Т. А.