Субота, 27 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Театралізована екскурсія по НБУ ім. Ярослава Мудрого

на підтримку дітей з особливими освітніми потребами


image

28 грудня 2017 року у Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого спільно з Громадською організацією «Спортивна організація» було проведено захід на підтримку дітей з особливими освітніми потребами. Захід організований для переможців змагань під назвою «Хочу стати чемпіоном».

Метою заходу стало залучення дітей до скарбниці мудрості за програмою «Простір рівних можливостей», яка передбачає створення безперешкодного комфортного простору та підготовку активностей, доступних для дітей з інвалідністю.

В ігровій формі за мотивами творів англійської письменниці Джоан Роулінг – автора серії книг про Гаррі Потера дітям було проведено екскурсію, на якій вони ознайомилися з основними правилами користування бібліотекою, дізналися про каталог.

Таке невеличке театралізоване дійство створили студенти акторського факультету Київського національного університету імені І.К. Карпенко-Карого за сценарієм, написаним співробітниками Бібліотеки.

Також діти взяли участь у майстер-класі по виготовленню чарівної палички, який провела майстриня Тетяна Копилова, зробили колективне фото поруч з новорічною ялинкою.

Знайомство з бібліотекою приємно вразило як дітей, так і дорослих, які їх супроводжували.

 

 

Інформацію підготувала головний бібліотекар

відділу обслуговування користувачів Скирда Т.А.