П’ятниця, 19 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Свято Святого Миколая  для дітей  військовослужбовців у зоні АТО


23 грудня 2017 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулося свято Святого Миколая  для дітей  військовослужбовців у зоні АТО.

Захід розпочався з екскурсії  бібліотекою та ознайомлення з книжковою виставкою «Через книгу до дитячих сердець». Далі на дітей та їх батьків чекала різноманітна святкова програма.

Чарівною музикою гостей вітала солістка ансамблів «Фрески» і «Аванті+», викладачка  Київської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату імені М. В. Лисенка, скрипалька Катерина Козачишина.

Виступ дитячого біг-бенду «Браво» ДМШ № 10 м. Києва – лауреата   багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів, учасника телевізійного шоу «Україна має талант – діти» під керівництвом Віталія Кузьменка, запросив всіх присутніх до запального танцю.

Майстер-клас з виготовлення різдвяних іграшок і прикрас з вати провела  лялькарка  Олена Зотова.

 Розважали малечу іграми та конкурсами ведуча  Вікторія та талановиті представники Спілки Української Молоді.

 Наприкінці свята до дітей прибув сам Святий Миколай, який  за гарну поведінку і успіхи у навчанні, подарував діточкам книги видавництва «А-ба-ба-га-ла-ма-га», іграшки та смаколики.

Захід відбувся у рамках програми «Захист здоров’я жінок-військовослужбовців у зоні АТО» за сприяння міжнародного «Фонду Підтримки України».

 

Інформацію підготовлено відділом СКД