Середа, 24 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання клубу прихильників книги «Субота у Бегемота»

Зустріч з письменником Валентином Бадраком

 

image

25 листопада 2017 року до клубу завітав письменник Валентин Бадрак з новою книгою «Лица цивилизации. Уроки выдающихся личностей» (Харків: «Фоліо», 2017).

Книга завершила десятирічний проект автора і видавництва «Фоліо» з представлення видатних людей цивілізації і їх стратегій реалізації, і є восьмою книгою з циклу представлення близько 500 легендарних історичних персон, найбільш відомих у світі.

Під час презентації Валентин Бадрак наголосив на тому, що метою видання є представити якомога більшій кількості охочих розкрити свій потенціал і реалізуватися, що видання – своєрідний путівник на мапі активного використання досвіду видатних людей для досягнення успіху в його різноманітних виявах. Автор відзначив також, що серед цих  людей у книзі названо десять прізвищ українців.

Головною думкою  виступу було те, що мешканцю планети у ХХІ столітті, як і три-п’ять тисяч років тому, потрібні підказки та історії, що надихають на подолання перешкод і можливість реалізації власного потенціалу. Тому книжка, в якій описано не менше трьох сотень кращих представників нашої цивілізації, може служити і тренінговим посібником, і ключем до розуміння природи успіху та гармонії.

Увагу читача привертає побудова змісту книги. Вступна стаття має назву «Лица цивилизации как матрица человека будущего», основний матеріал розписано за місяцями: «Лица января. Январские уроки», «Лица февраля. Февральськие уроки» і т. д. Завершується статтею «Глашатаи вневременной мудрости. Уроки выдающихся представителей

Виважений виступ В. Бадрака у супроводі відеопрезентації заохотив присутніх до жвавого обговорення запропонованої теми, а автограф-сесія зібрала довгу чергу бажаючих безпосередньо поспілкуватися з письменником.

На примірнику книги, переданої в дар Бібліотеці, автор залишив такі слова: «Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого від автора. Бажаю читачам вчитися у видатних особистей  місії та гармонії».

 

 Інформацію підготувала завідувач  відділу

 соціокультурної діяльності Погонець О. Д.