П’ятниця, 26 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання клубу шанувальників музики 

«Душу музикою омий» 

Тема: «Мій шлях до Моцарта» 

 

image22 жовтня 2017 року в Національній бібліотеці України відбулося засідання Клубу шанувальників музики «Душу музикою омий».

Тема зустрічі  «Мій шлях до Моцарта», присвячена творчості геніального австрійського композитора та диригента Вольфганга Амадея Моцарта, представника Віденської класичної школи музики, автора понад 600 музичних творів.

Доповідач – професор кафедри філософії Міжрегіональної академії управління персоналом Олександр Пустовіт – ерудований знавець, дослідник і пропагандист класичного музичного мистецтва в його кращих зразках, збирач, цінитель і «гурман»image музики XVIII століття.

Як завжди, клуб шанувальників музики зібрав багатолюдну аудиторію. Цікава розповідь Олександра Пустовіта про життя і творчість Вольфганга  Моцарта не залишила байдужих у  залі.

Присутні насолоджувались музикою видатного композитора – концертом для флейти і арфи з оркестром, мотетом  "Exsultate, jubilate" та переглядали відеоролики з опери «Так чинять усі жінки, або Школа закоханих».

            Члени клубу висловили щиру подяку Олександру Пустовіту за чудову зустріч і знайомство з великим композитором Вольфгангом Амадеєм Моцартом.

 

Інформацію підготувала головний

бібліотекар  відділу СКД Л. С. Совершенна