Четвер, 25 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Зустріч з  київським дуетом  «ПАРА DOC’S»

«Магія числа 7»


image

25 жовтня 2017 року у рамках  Літературно-музичної вітальні «Гармонія Всесвіту» відбулася зустріч з київським дуетом «ПАРА DOC’S» “Магія числа 7”, присвячена 7-й річниці створення творчого колективу.

Олександр Кропельницький та Андрій Басенко подарували присутнім цікаву програму з класичного репертуару авторської пісні від 60-х років минулого століття до сьогодення. Відомі пісні у виконанні дуету лунали по-новому, талановито, яскраво!

Дует «ПАРА DOC’S» завжди бажані гості на авторських і музичних вечорах, фестивалях і просто у колі друзів. На зустріч з дуетом прийшло багато їх шанувальників, серед яких були студенти Київського національного університету культури і мистецтв. Пісні у виконанні цих харизматичних, яскравих виконавців, відзначалися приголомшливою позитивною енергетикою, співзвучністю голосів, поєднанням особистостей, гарним почуттям гумору, яким вони щедро ділилися з присутніми.

Під час виступу дует «ПАРА DOC’S» показав не тільки свої вокальні і акторські здібності, але й  продемонстрував професійну гру imageна багатьох музичних інструментах:  гітарі, клавішних, дудуку, саксофоні, акордеоні, барабані, губній гармоні. Приємною окрасою дуету була участь талановитих і  артистичних співачок Серафіми Горєлової та Маріко.

Велика кількість пісень, які лунали в залі, були аранжовані так, що присутні з задоволенням приєднувалися до артистів і співали разом з ними.

Протягом усієї зустрічі панувала тепла творча атмосфера, яку єднала чарівна авторська пісня. Кожний виступ співаків присутні зустрічали гучними оплесками і бажали дуету творчого натхнення, цікавих зустрічей і пісень.

          Інформацію підготувала головний бібліотекар

відділу СКД Совершенна Л. С