Вівторок, 16 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання методичної секції бібліотечних працівників

закладів професійно-технічної освіти м. Києва

 

28 вересня 2017 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулося чергове засідання методичної секції бібліотечних працівників закладів професійно-технічної освіти м. Києва за темою: «Використання інноваційних технологій у роботі бібліотек професійно-технічних навчальних закладів».

Організатор заходу: Управління професійної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації. Із вступним словом та привітанням до учасників звернулися методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у м. Києві Юлія Заплатна та завідувач відділу соціокультурної діяльності НБУ ім. Ярослава Мудрого Олена Погонець.

Завідувачі бібліотек – представники 25 училищ, ліцеїв, коледжів та центрів професійної освіти, поділилися досвідом організації використання інноваційних технологій у роботі бібліотек своїх закладів.

Завідувач відділу СКД Олена Погонець ознайомила учасників семінару з методикою підготовки та проведення Кіномистецької вітальні НБУ ім. Ярослава Мудрого та запросила до участі у засіданні, присвяченому 145-річчю від дня народження всесвітньо відомої української співачки Соломії Крушельницької.

 

Інформацію підготовлено відділом СКД НБУ ім. Ярослава Мудрого