Четвер, 25 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Тренінг «Організація ефективних зустрічей»

 

26 травня та 2 червня 2017 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбувся тренінг «Управління людськими ресурсами»  з циклу «Розвиток соціальних та когнітивних навичок»  у рамках проекту Європейського Союзу «Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС» (Association4D). Проект впроваджується з метою посилення інституційної спроможності Міністерства культури України щодо забезпечення всебічного, скоординованого та дієвого виконання Україною її зобов’язань перед Європейським Союзом щодо імплементації Угоди про асоціацію у сфері культури, опрацювання стратегії розвитку української культури і креативних індустрій та формування плану заходів щодо модернізації і сталого розвитку української культури.

Завданнями тренінгу є розвиток таких компетентностей: навички щодо управління людськми ресурсами на державній службі, вміння управляти командою, контроль ефективності виконання роботи. 

Учасники тренінгу – представники Міністерства соціальної політики України, Державної служби праці, Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури України, Урядового офісу з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Державної служби статистики, державні службовці з інших міністерств.

 Модератори тренінгу –  Світлана Бацюкова, ключовий експерт з питань тренінгів Програми залучення фахівців (Україна) та Марк Піндер (Велика Британія), провідний експерт проекту «Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС» (Association4D).

 

Інформацію підготовлено відділом СКД НБУ ім. Ярослава Мудрого