П’ятниця, 26 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання методичної секції бібліотечних працівників

закладів професійно-технічної освіти м. Києва

 

25 травня 2017 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулося засідання методичної секції бібліотечних працівників закладів професійно-технічної освіти м. Києва за темою: «Використання можливостей науково-методичного ресурсу бібліотеки у вихованні та навчанні майбутнього кваліфікованого робітника».

Організатори заходу: Управління професійної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА, Вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету та Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого.

Із вступним словом та привітанням до учасників звернулися заступник директора з навчально-виховної роботи ПТНЗ Неля Іванова, методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у м. Києві Юлія Заплатна та завідувач відділу соціокультурної діяльності НБУ ім. Ярослава Мудрого Олена Погонець.

Завідувачі бібліотек – представники 25 училищ, ліцеїв, коледжів та центрів професійної освіти, поділилися досвідом організації використання сучасних інформаційних технологій в бібліотечній роботі. Свою роботу презентували бібліотеки Вищого комерційного училища,  Центру професійної освіти технологій та дизайну й Київського вищого професійного училища та дизайну.

Працівники Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого ознайомили з роботою закладу та провели оглядову екскурсію.

 

Інформацію підготовлено відділом СКД НБУ ім. Ярослава Мудрого