Понеділок, 29 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

imageВебінар на тему: «Авторитет керівника в державному управлінні: Архетипна парадигма».

24 жовтня 2016 року, відбувся вебінар «Авторитет керівника в державному управлінні: Архетипна парадигма» підготовлений кафедрою політичної аналітики та прогнозування Національної академії державного управління при Президентові України за підтримки Національної парламентської бібліотеки України, Тбіліського Державного університету ім. Іване Джавахішвілі, Інституту економіки і прогнозування НАН України, Інституту соціальної та політичної психології НАПН України, Української технологічної академії та Українського товариства сприяння соціальним інноваціям.

Захід здійснено в рамках міжнародного лекторію Української школи архетипіки «Закономірності та особливості Української трансформації» з метою популяризації результатів досліджень школи в галузі науки публічного управління та адміністрування.

Спікерами вебінару були: Тетяна Новаченко – доктор наук з державного управління, доцент, професор кафедри парламентаризму та політичного менеджменту Національної академії державного управління при Президентові України та Едуард Афонін – координатор міжнародного лекторію «Закономірності і особливості Української трансформації».

Під час вебінару мова йшла про соціально-історичний розвиток авторитету керівника в Україні, концептуальне обґрунтування  особливості його проявів у процесі державотворення, а також існування взаємозв’язку між психосоціальними властивостями суспільства та особистісними рисами правителя/керівника, що впливають на генезис його авторитету.

     Вебінар проходив у форматі Онлайн – відео трансляція за посиланням:

-     https://www.youtube.com/watch?v=sYF_-Uy7Ql4 ;