Понеділок, 29 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Інтерактивні тренінги для вчителів англійської мови

 

17 травня Міжнародний освітньо-методичний центр Dinternal-Книга у партнерстві з Представництвом британського видавництва Pearson провели у приміщенні Національної парламентської бібліотеки України серію інтерактивних тренінгів та семінарів з методики ефективного викладання  англійської мови та підготовки учнів старших класів до екзаменів з англійської мови. Учасниками були вчителі англійської мови середніх загальноосвітніх шкіл з поглибленим вивченням іноземної мови м. Києва та Київської області.

Перед учасниками семінарів зі вступним словом виступила завідувачка відділу документів іноземними мовами Кот Н. А., яка розповіла присутнім про історію бібліотеки, її сучасну діяльність та послуги, зокрема, про роботу відділу.

imageСемінари проводили методисти видавництва Світлана Сорочинська, Олена Міходуй та Геннадій Білоус. Організатори заходу  передали в дар бібліотеці 4 книги видавництва Pearson Education з вивчення та методики викладання англійської мови. 

Після закінчення семінару, для усіх охочих було проведено екскурсію по бібліотеці. Багато з присутніх стали користувачами бібліотеки.

 

Інформація підготовлена відділом ДІМ