П’ятниця, 3 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Вебінар на тему:

«Культура  довіри як цінність громадянського суспільства» 

 

image

25 квітня 2016 р. в Національній парламентській бібліотеці України в рамках лекторію Української школи архетипіки «Закономірності та особливості Української трансформації» з метою популяризації науково-дослідних результатів відбувся вебінар на тему: «Культура  довіри як цінність громадянського суспільства».

Доповідачами на заході булиОксана Кожемякіна, науковець у галузі соціальної та політичної філософії,  кандидат філософських наук,  доцент кафедри філософії Черкаського державного технологічного університету. Автор понад 150 наукових праць з питань філософії довіри, легітимності влади, політичної відповідальності, громадянського суспільства та Едуард Афонін, координатор міжнародного лекторію «Закономірності і особливості Української трансформації».

На вебінарі висвітлювалась тема культури довіри, яка являє собою мистецтво консолідації, оскільки передбачає через реалізацію комплексу моральних, соціокультурних, політичних, економічних чинників налаштування на ефективну взаємодію, що забезпечує продуктивне функціонування громадянського суспільства.

Вебінар проходив у форматі: - Онлайнвідео трансляція за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCPQMqrH1OZyUgZ-m6JQ698g/live;

Онлайн – звукова трансляція на сервері: http://mumble.org.ua/.

У заході взяли участь понад 70 учасників, в тому  числі: в очному варіанті 11 учасників Української школи архетипіки та в дистанційному варіанті 10 індивідуальних і колективних учасників, серед них: Навчальна група магістрів Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова (під кер. проф. Я. О. Чепуренко), Кафедра державного управління і місцевого самоврядування Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України, Відділ моніторингових досліджень Інституту економіки і прогнозування НАН України , Магістри дистанційної форми навчання Білоруського торгово-економічного університету споживчої кооперації, індивідальні учасники з Казахстану (Степногорськ), Польщі (Борне-Сулиново), Росії (Владивосток), України (Львів, Одеса, Черкаси).