Вівторок, 30 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Вечір лірики і авторської пісні

Ольги Дробот та Наталії Філіппової

 

image22 квітня 2016 р. в рамках Літературно-музичної вітальні «Гармонія Всесвіту» відбувся вечір лірики і авторської пісні лауреата міжнародних конкурсів авторської пісні Ольги Дробот та поетеси, члена Національної спілки письменників України Наталії Філіппової.

Цей вечір можна назвати розмовою споріднених душ, які розуміють і люблять поетичне слово та музику.

Ведучий вечора – український журналіст, публіцист, кінокритик Валерій Дружбинський, розповів гостям вітальні про творчий  шлях Ольги Дробот та Наталії Філіппової.

Авторська пісня – особливий жанр, який передбачає вміння не тільки писати вірші, музику, грати на гітарі, але й  бути  майстерним виконавцем.

Протягом вечора присутні насолоджувались витонченими  і дотепними ремарками Валерія Дружбинського, прекрасними піснями та віршами  О. Дробот та Н. Філіппової. Їх виступи  торкнулися потаємних струн у душах кожного, хто знаходився в залі. Пісні та вірші приваблювали сюжетами, щирістю, де автори ділились  своїми роздумами, особисто пережитим, набутим досвідом.

Рефреном вечора, який підхопили присутні,  були слова пісні Олега Мітяєва «Как здорово, что все мы здесь сегодня собрались».  

Сподіваємося, що авторська пісня, як особливий пісенний жанр, буде жити і збирати своє коло друзів.  Гітара  продовжуватиме звучати, лікувати людські серця, плекати почуття любові, віри і надії.

 

Інформація підготовлена відділом СКД