Четвер, 2 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Форум молодих бібліотекарів «Бібліотека на мапі міста».

 

7-8 квітня 2016 року в конференц-залі Національної парламентської бібліотеки України відбувся перший Форум молодих бібліотекарів «Бібліотека на мапі міста».

Метою форума є зустріч молодих фахівців бібліотечної справи з різних країн для обговорення діяльності сучасних інноваційних бібліотек. Це була чудова можливість відкрити для себе нові можливості в професії, обмінятись ідеями та результатами бібліотечних ініціатив, зустрітися з молодими бібліотекарями України та налагодити нові партнерські зв’язки. У Форумі взяли участь гості та партнери з України, Естонії, Латвії, Молдови, Білорусі, які виступили з власними презентаціями.

Під час Форуму обговорювались питання грантового менеджменту, креативних бібліотечних заходів, учасники дізналися як стати активними громадянами та керувати бібліотекою у віртуальному просторі тощо.

Вітали учасників зібрання заступник генерального директора з питань інформаційно-бібліотечного обслуговування користувачів Національної парламентської бібліотеки України Галина Кириченко та президент Української бібліотечної асоціації, директор Інституту публічного управління та кадрової політики Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв Ірина Шевченко, виконавчий директор УБА Ярослава Сошинська та  голова Молодіжної секції, PR-менеджер виконавчого офісу УБА Оксана Бояринова.

 

Інформація підготовлена відділом СКД НПБУ