Середа, 22 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

 Вебінар

«Глобальне громадянське суспільство та його вплив на сучасну державну політику»

 

image28 березня  2016 р. у рамках міжнародного лекторію Української школи  архетипіки «Закономірності та особливості української трансформації» в Національній парламентській бібліотеці України відбувся вебінар на тему «Глобальне громадянське суспільство та його вплив на сучасну державну політику».

Доповідачами на вебінарі були: науковець у галузі державного управління, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики Київського міжнародного університету Бєльська Т.В. та засновник  української наукової школи архетипіки, доктор соціологічних наук, професор Національної академії державного управління при Президентові України Афонін Е.А.

Архетипова  методологія надає можливість заглибитись у психологічну природу людини, зокрема в її індивідуальне та колективне несвідоме (архетипи), що стають ключем до становлення сучасної соціальної поведінки та її еволюції. Тому застосування архетипової методології сприяє адекватному розумінню природи глобального громадянського суспільства.

Доповідь була інформаційно насиченою. Слухачі могли долучитися до неї в Skype-режимі.

Учасники заходу відзначили важливість запропонованої теми та її актуальність насьогодні.