Середа, 1 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Літературно-музична вітальня

 «Гармонія Всесвіту»

зустріч з поетесою

НАТАЛІЄЮ ФІЛІППОВОЮ


image

23 лютого 2016 року в Національній парламентській бібліотеці України в рамках Літературно-музичної вітальні «Гармонія Всесвіту» відбулася зустріч з київською поетесою, членом Національної спілки письменників України Наталією Філіпповою.

Наталія Філіппова – лауреат Міжнародної премії імені Великого князя Юрія Долгорукого, лауреат Міжнародного конкурсу «Слов’янські традиції літератури і культури - 2012» у Празі, лауреат Всеукраїнського літературного конкурсу авторів, які пишуть російською мовою.

У творчому доробку автора збірки: "Среди жизни обычной, без грима", "Вопреки всему", "Тепло по осени в цене","Третий звонок", "Месса любви", "Новые стихи". Її вірші друкуються в Україні, Росії, США, Німеччині, Ізраїлі а також протягом багатьох років вона плідно працює  з журналом «Радуга».

Внутрішній світ поезії Наталії Михайлівни багатий і дзвінкий, її герой – невиправний романтик, який сприймає оточуючий світ щиро і відкрито, вірить у добро і живе надією.

Зустріч з поетесою була надзвичайно теплою і дружньою. Лунало багато віршів у виконанні автора. Гості, серед яких були поети Л. Дробот, В. Гутковський, Н. Савіна, О. Різник щиро вітали автора та бажали творчого натхнення, цікавих сюжетів для майбутніх творів.

Приємним музичним подарунком для присутніх став виступ виконавиці авторської пісні Ольги Дробот.

 На завершення вечора Наталія Філіппова пригостила всіх смачними пирогами з журавлиною власного приготування.

 

Інформація підготовлена відділом СКД