Четвер, 9 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Тренінг «Моя нова поліція»

 

У рамках Всеукраїнського тижня права з 7 по 16 грудня 2015 року на базі Національної парламентської бібліотеки України IREX (Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів) проводить тренінги з проекту “Моя нова поліція: громадська підтримка реформи національної поліції”.

Проект покликаний підвищити обізнаність громадян та їх розуміння реформи національної поліції України через організацію інтерактивних, здатних вибудувати довіру, заходів між поліцією та громадянами, залучення та навчання для місцевих медіа, а також проведення публічної інформаційної кампанії.  

Проект "Моя нова поліція" реалізовується за фінансової підтримки Бюро з міжнародної боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності держдепартаменту США (INL) і впроваджується в партнерстві з Міжнародною організацією з розвитку права (IDLO) та Міністерством внутрішніх справ України.

 У тренінгах беруть участь працівники бібліотек Києва, Харкова, Одеси, Львова, Миколаєва та Дніпропетровська. Бібліотекарі отримують знання та ресурси для проведення заходів, які розвиватимуть довіру та продуктивні взаємостосунки між поліцією і громадою.

 

Інформація підготовлена відділом СКД НПБУ