Субота, 27 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Відкрита лекція

професора Едуарда Афоніна

”Закономірності та особливості Української трансформації”

 

 

23 листопада 2015 року в загальному читальному залі № 1 Національної парламентської бібліотеки України (вул. Грушевського, 1) відбулась відкрита лекція професора Національної академії державного управління при Президентові України Едуарда Афоніна на тему ”Закономірності та особливості Української трансформації” для викладачів і студентів вищих навчальних закладів м. Києва та користувачів Бібліотеки.

Запропонована лекція розпочинає цикл лекцій/зустрічей з дослідниками Української школи архетипіки, сформованої як міждисциплінарний науковий напрям досліджень, що виник у відповідь на виклики часу.

Під час лекції Едуард Афонін відкрив українському загалу нове розуміння соціальних реалій, що постають в Україні попри тернії складних нелінійних процесів суспільної трансформації.

Застосовані автором методологія, методи та інструменти дослідження дозволили виміряти код української культури, встановити загальну конфігурацію суспільно-трансформаційного процесу в України та виділити в ньому відповідні цикли і тенденції розвитку.

Ініціаторами лекції виступили Всеукраїнські громадські об’єднання – Українська технологічна академія та Українське товариство сприяння соціальним інноваціям.

 

 

Інформацію підготовлено відділом ОК