Неділя, 5 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання клубу прихильників книги «Субота у Бегемота»

Презентація книги Антона Попова

 «У медичному задзеркаллі: Пригоди лікаря-гомеопата»

 

10 жовтня на засідання клубу прихильників книги «Субота у Бегемота» завітав кандидат медичних наук, лікар-гомеопат, президент Асоціації гомеопатів України Антон Попов. Він презентував свою нову книгу   «У медичному задзеркаллі: Пригоди лікаря-гомеопата» (Львів: Українська академія друкарства, 2014).

Видання, розраховане на широкий загал читачів, зацікавлених медициною та науками про здоров’я, є синтезом науково-популярного жанру і художньої літератури. Це книга про гомеопатію, пошуки зцілення, витівки людської долі та чудеса. Про мистецтво та ремесло терапії. Про різних пацієнтів та їхнього лікаря. Про вартість людської довіри та милість долі. Про роздуми і пристрасті довкола лікарської практики.

Антон Володимирович Попов не просто представив нову книгу, а запропонував присутнім своєрідний моноспектакль-спілкування  із читанням віршів та уривків з книги. Завершилася зустріч автограф-сесією. Національній парламентській бібліотеці України на подарованій книзі відомий гомеопат написав: «До Національної парламентської бібліотеки України від автора. З великим задоволенням передаю бібліотеці свою книгу. Дякую за кропітку та шляхетну працю. Успіхів! 2015.10.10.».

 

Інформація підготовлена відділом СКД НПБУ