Субота, 27 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Форум «Бібліотека – громада: відкритий простір»


image17-18 серпня 2015 р. в Національній парламентській бібліотеці України  пройшов  Форум «Бібліотека – громада: відкритий простір», учасники якого ознайомилися з кращим  досвід реалізації однойменного соціального проекту Української бібліотечної асоціації за фінансової підтримки Фонду «Монсанто».

Під час Форуму відбулися: презентації нових бібліотечних послуг та історій успіху, майстер-клас від програмного менеджера ресурсного центру «ГУРТ»,  ярмарок ідей «Сталий розвиток громади», тренінги «Гроші не падають з неба…»  та «Старт-апи на селі – маленькі кроки, що ведуть до великих змін».

Участь у Форумі взяли: Н.Гуцул, головний спеціаліст відділу бібліотек Управління соціокультурного розвитку регіонів Міністерства культури України, І.Шевченко, президент УБА,  Я.Сошинська, виконавчий директор УБА, В.Федьчук, директор з корпоративних питань та зв’язків з громадськістю компанії «Монсанто Україна», десять сільських бібліотекарів, начальники відділів культури та представники сільських Рад п’яти областей України.

 

imageimage