Неділя, 28 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Презентація фотовиставки Юрія Пісковського

«КВІТИ»

 

22 квітня в Арт-галереї Національної парламентської бібліотеки України відбулося відкриття фотовиставки «КВІТИ», приуроченої до 29-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС.  

Виставка  ініційована Асоціацією «Міжнародне співробітництво» Київської Спілки журналістів України.

Автор фоторобіт – член Асоціації, володар Срібної медалі ООН, професор Міжнародної Академії архітектури, Посол Миру Юрій Пісковський.

Експозиція «КВІТИ» містить 51 фотопортрет ніжних і яскравих квітів, які відображають  авторське бачення краси і гармонії природи. 

Про важливість охорони довкілля, захисту  природної краси України, яку врятували герої-ліквідатори Чорнобильської АЕС ризикуючи своїм життям, про відповідальність за збереження миру на земній кулі, про вразливість  та залежність природного середовища від техногенної діяльності людини наголошували у свої виступах численні гості презентації. Серед них: президент Асоціації «Міжнародне співробітництво» Київської Спілки журналістів України, член Української Ради миру, Посол миру, академік Юрій Сєдих, Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Болгарія в Україні Красімір Мінчев, ректор Київського університету права НАН України Юрій Бошицький, директор  проектної студії Міжнародної академії архітектури Тимофій Бадаянц, голова правління Федерації всесвітнього миру в Україні Михайло Ільїн, голова правління Міжнародної громадської організації «Федерація жінок за мир у всьому світі» Тетяна Коцеба, поет Володимир Погорєлов.

Генеральний директор  Національної парламентської бібліотеки України Тамара Вилегжаніна тепло привітала Юрія Пісковського з чудовою фотовиставкою і запросила до подальшої співпраці.

Фотовиставка працює за адресою: вул. Грушевського, 1, 2-й поверх.

Термін експонування: з 22 квітня по 6 травня 2015 року.