Субота, 27 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Тренінги для вчителів англійської мови середніх шкіл


image29 жовтня 2014 р. у приміщенні Національної парламентської бібліотеки України, за адресою вул. Набережно-Хрещатицька, 1, пройшла серія тренінгів для вчителів англійської мови м. Києва і Київської області. Тренінги були організовані і проведені представництвом британського видавництва Pearson у партнерстві з освітньо-методичним центром Dinternal-Books.

Перед учасниками семінару з вступним словом виступила завідувачка відділу документів іноземними мовами Кот Н. А., яка розповіла присутнім про історію та сучасність бібліотеки, її діяльність і послуги. З imageогляду на те, що гостями семінару були викладачі англійської мови середніх шкіл м. Києва та Київської області, детальніше була презентована діяльність відділу документів іноземними мовами. Учасникам семінару  розповіли про фонд відділу, зокрема, у тій частині, що стосується викладання англійської мови.

imageЗахід складався з семінарів та чотирьох методичних практикумів, які проводили старші методисти видавництва Роберт Хартіган (Велика Британія), Світлана Сорочинська, Олена Міходуй, і Вікторія Саркісян (Україна). Учасники брали активну участь у дискусіях і вікторинах, з задоволенням відповідали на запитання.

 

 

image

image

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Після закінчення семінару, для усіх охочих було проведено екскурсію по бібліотеці. 62 учасники семінару стали користувачами бібліотеки.

 

Інформація підготовлена відділом ДІМ