Субота, 27 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Презентація

нового роману Ганни Владимирської «Игра на выживание»

 

18 вересня 2014 року в конференц-залі Національної парламентської бібліотеки України у рамках засідання клубу "Бібліотека і Місто" відбулася презентація нового детективного  роману Ганни Владимирської «Игра на выживание» (Харків–Белгород: Клуб сімейного дозвілля, 2014).

Це вже 12-й роман авторки, виданий  у  серії «Клуб сімейного дозвілля». Вихід у світ кожної такої книги завжди є приємною подією для шанувальників детективного жанру.

Нинішня презентація  зробила всіх присутніх учасниками  цікавої і несподіваної пригоди. Разом з героями роману вони здійснили захоплюючу подорож до імперського Відня, де відкрили для себе таємниці «Мисливців на снігу» Пітера Брейгеля та викрадення скрипки Страдіварі. З затамованим подихом слухали неперевершену гру Скрипаля Диявола.

Особливий інтерес викликав конкурс на кращого читача останніх романів  Ганни Владимирської, а наприкінці зустрічі відбулася автограф-сесія письменниці.

Приємним подарунком для автора презентованого роману  стала розгорнута виставка творів Ганни Владимирської з фондів Національної парламентської бібліотеки України.

 

 

Інформація підготовлена відділом СКД