Неділя, 28 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Книжкова виставка 

До Дня Державного Прапора України,

Дня незалежності України

«УКРАЇНА: ШЛЯХ ДО СЕБЕ»

image

Згідно з Указом Президента України «Про відзначення 23-ї річниці незалежності України» (http://president.gov.ua/documents/17912.html) та з нагоди Дня Державного Прапора України в Національній парламентській бібліотеці України розгорнуто книжкову експозицію.

Представлені експозиційні видання висвітлюють проблеми, напрями та перспективи розвитку незалежної української держави в історичному, соціальному, а також політично-правовому вимірах. Серед них: «Здобуття незалежності України, 1991: історія проголошення, документи, свідчення», Коваль Р. М. «Сто облич Самостійної України», Горбань В. І. «Україна: сходження до суверенної держави. Сторінки недописаної історії», Рябошапко Г. Х. «Суверенітет в Україні: від радянської федерації – до незалежної держави», Бойченко І. В. «Філософія незалежної України: витоки, напрями, представники» та ін.

image

Історію появи українського національного прапора, його використання в Україні в різні історичні періоди розкриває експозиційний розділ, присвячений Дню Державного Прапора України.

На виставці представлено документи із фондів НПБУ. Для пошуку інших видань  радимо скористатися електронними ресурсами бібліотеки та традиційними картковими каталогами.

Виставка експонується за адресою:

вул. Грушевського, 1, 2-й поверх.

Термін експонування: 21 серпня – 12 вересня 2014 р.

 

 

Інформація підготовлена відділом СКД