Понеділок, 20 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Концерт

Лариси Іваненко та Катерини Казанкової

 

16 травня 2024 р. о 18:00 в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого за адресою: вул. Набережно-Хрещатицька, 1, відбудеться концерт сучасної української музики. У виконанні Катерини Казанкової прозвучать авторські композиції вокального циклу Лариси Іваненко «Там – де є ти».

Лариса Іваненко - українська композиторка та поетеса, яка створює зворушливу та емоційну музику, що поєднує в собі елементи джазу, фолку та класики. Її твори сповнені глибоких роздумів про життя та кохання. Багато музики пише для сольних виконавців, хорів ансамблів. Особливе місце у творчості композиторки посідає народна пісня, до якої вона часто звертається, створюючи власні твори та вокальні й інструментальні обробки.

Спільно з талановитою українською співачкою Катериною Казанковою вони представлять концертну програму вокального циклу «Там – де є ти» та подарують слухачам незабутній музичний вечір, сповнений звучанням ліричних пісень, чарівних романсів, жартівливих композицій та запального попу.

Запрошуємо поринути у неймовірну атмосферу української музики та відчути заряд енергії й позитиву від спілкування з сучасними представниками української сцени!

 

Вхід вільний

 

Увага!

Заплановані дати та час проведення заходів можуть змінюватись в залежності від обставин партнерів у проведенні заходу, повітряних тривог, відсутності електропостачання.