Понеділок, 29 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Книжкова виставка

 

День медичного працівника

 

imageІз року в рік у третю неділю червня в Україні святкують День медичного працівника. Цей день став традиційним святом після видання Указу Президента України (свято встановлене в Україні «…на підтримку ініціативи працівників установ і закладів охорони здоров'я України…» згідно з Указом Президента України «Про День медичного працівника» від 3 червня 1994 р. № 281/94).

Важко уявити наше життя без медицини. І немає у світі більш відповідальної професії ніж лікар. Лікарі рятують життя, а тому заслуговують поваги та пошани не тільки у своє професійне свято. День медичного працівника традиційно святкується в нашій країні, як свято людей, що присвятили себе благородній справі збереження життя та здоров’я співгромадян.

До Дня медичного працівника в Національній парламентській бібліотеці України  підготовлено книжкову виставку. Література, представлена в експозиції, висвітлює діяльність та розвиток медичної сфери, профілактику та принципи здорового способу життя. Окрім того, розглянуто тему медичної реформи, запровадження сімейної медицини та медичного страхування.

На виставці представлено документи із фондів НПБУ. Для пошуку інших видань радимо скористатися електронними ресурсами бібліотеки та традиційними картковими каталогами. 

Виставка експонується за адресою: вул. Грушевського, 1; 2-й поверх.

Термін експонування: 13 червня – 1 липня 2014 р.

 

Інформація підготовлена відділом СКД