Четвер, 16 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Літературно-музична вітальня
«Гармонія Всесвіту»
Творча зустріч із поетесою, казкаркою
Ганною Григорович
«МАТИ І ДОНЬКА»

 


image14 травня 2014 року в приміщенні Національної парламентської бібліотеки України відбулася творча зустріч із черкаською поетесою, казкаркою, співачкою Ганною Григорович, яка проходила у форматі моновистави «Мати і донька». Зустріч приурочено до Всесвітнього дня матері та присвячено пам’яті матері Ганни Лідії Федорівни Черенкової, відомої харківської поетеси, члена Національної спілки письменників України.

Не випадково, що до наповнення поетичної скарбниці Лідії Федорівни долучилася її донька Ганна, яка успішно працює і в поетичному жанрі, і в жанрі художньої прози.

Під час моновистави, яскраві грані літературного таланту та акторської майстерності Ганни Григорович виявилися у читанні віршів Лідії Черенкової.  Емоційний виступ, наповнений силою енергетики і мелодійності поетичного слова, що живляться від глибокого духовного джерела, ім’я якому Любов і Людська Доброта, не залишив байдужим жодного з присутніх.

Природа подарувала Ганні Григорович не тільки талант письменниці, а й чудовий, красивий за тембром голос. Пісні у виконанні Ганни та її подруг Лариси Когут і Олени Салової були гармонійним доповнення до поетичної частини зустрічі.


 

Інформація підготовлена відділом СКД