Понеділок, 29 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Семінар для вчителів англійської мови середніх шкіл

 

image24 квітня 2014 р. у приміщенні Національної парламентської бібліотеки України, за адресою вул. Набережно-Хрещатицька, 1, відбувся методичний семінар для вчителів англійської мови м. Києва. Семінар був організований представництвом британського видавництва Pearson у партнерстві з освітньо-методичним центром Dinternal-Books, найбільшим постачальником сучасної навчальної літератури англійською мовою на українському ринку.

 

image

Перед учасниками семінару зі вступним словом виступила завідувачка відділу документів іноземними мовами Кот Н. А., яка розповіла присутнім про історію бібліотеки, її сучасну діяльність та послуги. З огляду на те, що гостями семінару були викладачі англійської мови середніх шкіл м. Києва, детальніше була презентована діяльність відділу документів іноземними мовами. Учасникам семінару  розповіли про фонд відділу, зокрема, у тій частині, що стосується викладання іноземних мов.

 

image

Спеціально до семінару було підготовлено тематичну книжкову виставку ”Викладання іноземних мов у середній школі”, на якій були представлені найновіші вітчизняні та отримані бібліотекою шляхом міжнародного книгообміну зарубіжні видання. Виставка викликала зацікавлення і жвавий інтерес учасників семінару.

 

imageСемінар, який складався з двох частин: серії тренінгів у групах та теоретичного семінару, проводили методисти видавництва Роберт Хартіган (Велика Британія), Світлана Сорочинська, Олена Міходуй, Альона Глушкова і Вікторія Саркісян (Україна). Учасники брали активну участь у дискусіях і вікторинах, із задоволенням відповідали на запитання.

 

image

image  
   

 imageВидавництво-організатор заходу  передало в дар бібліотеці великий словник англійської мови Longman grammar of spoken and written English. 

Після закінчення семінару, для усіх охочих було проведено екскурсію по бібліотеці. Багато з присутніх стали користувачами бібліотеки.

 

 

Інформація підготовлена відділом ДІМ