Понеділок, 29 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Презентація

нового роману Ганни Владимирської «Скелет в шкафу»

 

Презентація нового роману Ганни Владимирської «Скелет в шкафу» (Харків: Клуб сімейного дозвілля, 2014), яка відбулася в Національній парламентській бібліотеці України 14 квітня 2014 року, зробила присутніх учасниками захоплюючої «Гри в детектив».

Невеликий спектакль «Гра в детектив» передбачав справжнє розслідування зухвалого злочину століття – викрадення унікальної картини Сальвадора Далі «Постійність часу». В результаті спільних зусиль «знаменитих детективів» Еркюля Пуаро, Шерлока Холмса, Ніро Вульфа та всіх бажаючих долучитися до розгадки, врешті-решт злочинець був виявлений.

Незвичний початок презентації був запропонований автором роману «Скелет в шкафу» Ганною Владимирською. Вона добре відома своїм шанувальникам не лише як письменниця, але і як художник і мистецтвознавець, психолог і педагог, журналіст. Ганна Владимирська є автором понад 50-ти книг з мистецтва, педагогіки, психології, художньої літератури та більше 2-х тисяч мистецьких статей і есе. Розробляє і викладає власні авторські програми з мистецтва, психології та арт-терапії, важливою складовою якої вважає процес читання.

Тому у бібліотечній залі особливо доречно лунала розповідь письменниці про важливість залучення читача до мислення, до небайдужої життєвої позиції, до виховання естетичних смаків. Усі ці завдання успішно втілені в новому детективному романі Ганни Владимирської «Скелет в шкафу».

Старовинний особняк. Різдво. У розпал свята знаходять вбитого сина господаря будинку. З'ясовується, що в кожного з присутніх був вагомий привід бажати йому смерті. Розплутати цей клубок повинен архітектор Олексій Поташев.

Зацікавлено і жваво продовжувалось спілкування автора та учасників презентації, серед яких були і учні Малої академії наук (МАН), де викладає курс краєзнавства Ганна Овсіївна Владимирська.

Презентація завершилася щирими побажаннями подальших успіхів у творчій, викладацькій роботі та сподіваннями на зустріч із новими книгами письменниці.

  


  Інформація підготовлена відділом СКД