Середа, 15 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Міжвузівський семінар для викладачів англійської мови

 

image17 березня 2014 р. у приміщенні Національної парламентської бібліотеки України, за адресою вул. Набережно-Хрещатицька, 1, відбувся міжвузівський методичний семінар для викладачів англійської мови. Семінар був організований представництвом британського видавництва Pearson у партнерстві з освітньо-методичним центром Dinternal-Books, найбільшим постачальником сучасної навчальної літератури англійською мовою на українському ринку.

imageПеред учасниками семінару з вступним словом виступила завідувачка відділу документів іноземними мовами Кот Н. А., яка розповіла присутнім про історію бібліотеки, її сучасну діяльність та послуги. З огляду на те, що гостями семінару були викладачі англійської мови вищих навчальних закладів Києва, детальніше була презентована діяльність відділу документів іноземними мовами. Серед присутніх були викладачі Київського національного лінгвістичного університету, Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, Київського університету права і ін. Учасникам семінару розповіли про фонд відділу, зокрема, у тій частині, що стосується викладання іноземних мов.

imageСпеціально до семінару було підготовлено тематичну книжкову виставку ”Викладання англійської мови у вищій школі”, на якій були представлені найновіші вітчизняні та отримані бібліотекою шляхом міжнародного книгообміну зарубіжні видання. Виставка викликала зацікавлення і жвавий інтерес викладачів.

imageСемінар проводив методист видавництва Роберт Хартіган (Велика Британія). imageЗавдяки невимушеній манері подачі матеріалу, внесення ігрового елементу, заняття пройшло у природній і жвавій атмосфері. Учасники брали активну участь у дискусіях, із задоволенням відповідали на запитання.

Після закінчення семінару, для усіх охочих було проведено екскурсію по бібліотеці. Багато з присутніх стали користувачами бібліотеки.

 

 

 

Інформація підготовлена відділом ДІМ