Четвер, 18 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Молодіжна студія «Музична магія»

Творча зустріч  з українською співачкою Вікторією Падалко

 

 image17 квітня 2019 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого в рамках молодіжної студії «Музична магія» відбулась творча зустріч з  Вікторією Падалко.

 Вікторія Падалко – талановита українська співачка, поетеса. Навчається в Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв та в Київському національному університеті імені Т. Г. Шевченка.

Для Вікторії спів це не тільки спосіб самовираження, а й сенс її життя. Співати вона почала ще з раннього дитинства і вже у юному віці усвідомила, що її майбутнє обов’язково буде пов’язане з музикою та вокалом. 

Глядачів у залі відразу підкорила харизма та внутрішня сила цієї тендітної дівчини. Вікторія Падалко є автором і виконавицею пісень різних стилів. У її репертуарі присутні вокальні перлини багатьма мовами світу, зокрема: французькою, іспанською, португальською, німецькою, англійською мовами та, навіть, мовою гінді. До речі, під час зустрічі саме слухачі в залі обирали, якою мовою звучатиме пісня. Гості були зачаровані мелодійним та ніжним голосом співачки, ловили кожну її ноту. 

Це був не лише виступ Вікторії, а й спілкування з глядачем. Особливо, це відчувалось, коли вона читала свої вірші, ділилася роздумами щодо вибору життєвого шляху. У її виконанні звучали власні пісні, музичні твори на вірші українських класиків І. Франка, Т. Шевченка та шотландця Р. Бернса в авторській музичній обробці, також прозвучало багато світових хітів. Присутні в залі, серед яких були курсанти Інституту кримінально-виконавчої служби радісно підхоплювали знайомі слова пісень українських та зарубіжних виконавців, оплесками зустріли пісню, яка перемогла у 2017 році на міжнародному конкурсі Євробачення.

 

Інформацію підготувала провідний бібліотекар відділу  

соціокультурної діяльності  

Гриценко Ю. А.