Субота, 20 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання Клубу ветеранів туризму та бардівської пісні


Програма чергового засідання Клубу ветеранів туризму та бардівської пісні, яке відбулося 10 жовтня 2018 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого, була різноманітною і насиченою.

Зустріч розпочалася з виступу гітариста Марка Кудіша та ще не раз протягом вечора звучали улюблені «Пісні нашого століття» у виконанні Анатолія Рибіна, Діми Козловського, Сергія Льовіна, Олександра Ломовського та групи «Віват».

Цікавими розповідями на тему «Як я провів літні канікули 2018 року» поділилися Нінель Баранчук та Володимир Цвілодуб. У виконанні Ірини Чичеріною прозвучала поетична пародія на пісню Анатолія Рибіна, а всі присутні отримали задоволення від авторської розповіді Юрія Симонова «Турецький гамбіт».

З презентацією «Хто співає – той щасливий» про українського музикознавця, фольклориста, диригента, композитора, кандидата мистецтвознавства, засновника та керівника хору «Гомін» – Леопольда Ященка, виступила учасниця хору Галина Пашкевич. Споминами про видатного майстра поділилися Віктор Андрійчук та нинішній музичний керівник хору Ірина Джола.

Родзинкою вечора став виступ хору «Гомін» під музичний супровід модератора, керівника клубу, майстра спорту зі спортивного туризму Ігоря Королькова.

 

Інформацію підготувала бібліотекар І категорії

відділу соціокультурної діяльності Кириленко Т. І.