Субота, 20 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Маскувальна сітка

14 грудня 2016 року з дружнім візитом до Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого завітали учні київської спеціалізованої школи №211 з поглибленим вивченням англійської мови на чолі з класним керівником Мариною Чернецькою.

Ці дітлахи вже понад рік є партнерами бібліотеки у громадському  проекті «Маскувальна сітка для Армії руками волонтерів». Майже до кожної відправки маскувальних сіток, що її через волонтерів здійснює бібліотека у зону АТО, юні партнери проекту додають патріотичні малюнки та власноруч створені обереги. Українські захисники кожного разу найбільше дякують саме за ці безцінні дитячі подарунки.

Під час презентації спільного проекту Клубу ілюстраторів Pictoric та видавництва Артбук – друкованого видання «Діячі України», учні взяли участь у квесті серед дітей у формі вікторини з історії та культури України, за результатами якого отримали призи – презентований альбом і плакати, на яких поставили свої автографи ілюстратори проекту «Діячі України».

Для своїх майбутніх користувачів бібліотека провела ознайомлювальну екскурсію та організувала зустріч  з активістами проекту  - бібліотечними працівниками та волонтером Юлією Халковською, яка завершилась автограф-сесією.