Субота, 20 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Пункт європейської інформації

Створення Пункту європейської інформації стало можливим завдяки перемозі бібліотеки у проекті «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в Пунктах європейської інформації в бібліотеках» від ВГО «Українська бібліотечна асоціація» та програми Європейського Союзу «Erasmus+»  (Жан-Моне).

Користувачам бібліотеки було презентовано послуги та можливості, які вони зможуть отримати у Пункті європейської інформації. Серед таких, зокрема, доступ до чисельних друкованих і електронних ресурсів, що надають інформацію про культуру, економіку та цінності європейських країн.

З нагоди відкриття ПЄІ була підготовлена тематична виставка з фонду відділу ”Подорожуємо країнами Європейського Союзу”. У заході взяли участь студенти факультету англійської мови Університету третього віку.

У рамках проекту бібліотека отримала електронну книгу PocketBook, на яку завантажено інформацію про Європу та євроінтеграційні процеси в Україні.

Запрошуємо усіх бажаючих скористатись послугами Пункту європейської інформації, що знаходиться у приміщенні Національної парламентської бібліотеки України за адресою:

вул. Набережно-Хрещатицька, 1,

3-й поверх, к. 318

У нас ви не тільки дізнаєтесь про структуру та функції Європейського Союзу, а й отримаєте консультації з туризму, різноманітних освітніх програм, про можливості навчання та ведення бізнесу в країнах європейської спільноти.

 

image image image